Servicii

Potrivit statutului, obiectul de activitate al S.C. ATLAS BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE SRL il constituie:
Activitati auxiliare ale caselor de asigurari si de pensii (broker de asigurare-cod CAEN 6720).

In realizarea obiectului sau de activitate, SC ATLAS:

Analiza conditiilor de asigurare

SC ATLAS realizeaza plasarea riscurilor cu cea mai potrivita companie de asigurari si negociaza solutii optime cost-acoperire, fara a percepe comision. Acoperirea riscurilor difera de la o societate de asigurari la alta.

Analizam cat de adecvate sunt asigurarile in vigoare si facem recomandari in legatura cu completarea acestora. Profesionistii nostri au competenta si experienta necesare pentru a adapta nevoia de protectie a clientilor nostri la oferta societatii de asigurari.

Intermedierea contractelor de asigurare

SC ATLAS negocieaza in numele clientilor, cu societatile de asigurare cele mai bune conditii pentru solutiile stabilite de comun acord in faza de analiza. Obtinem cele mai bune oferte, punand in concurenta societatile de asigurare si uzand de experienta profesionala si de portofoliul de asigurari pe care il gestionam.

Oferim clientilor o analiza comparativa a ofertelor obtinute creand cadrul necesar pentru a selecta solutia optima.

Analiza contractelor de asigurare existente

SC ATLAS analizeaza asigurarile pe care le aveti deja, descoperind punctele slabe sau lipsa unor elemente din contractele existente; recomanda masurile de adoptat, pentru imbunatatirea contractelor in curs.

Gestiunea contractelor de asigurare

SC ATLAS incaseaza primele direct la domiciliul sau sediul clientului. De asemenea, gestionam contractele de asigurare, urmarind actualizarea lor pe parcursul valabilitatii acestora, in functie de de modificarile survenite si evolutia activitatii clientilor.

Asistenta in caz de dauna

SC ATLAS este alaturi de dumneavoastra la intocmirea dosarului de dauna si recuperarea pagubelor.Asistam clientii pe parcursul intocmirii dosarului de dauna, pentru ca acesta sa fie prompt si corect intocmit; Urmarim corecta si rapida lichidare a eventualelor daune, in cadrul societatii de asigurare.

Ce putem face pentru tine?